Wild forrest Oumph!

Wild forrest Oumph!
4 pers.
Ingredienser
Biffarna:
400 g Oumph! Färs
2 dl Ostronskivling, fint hackad
1 krm Rosmarin
1 krm Timjan
Nymalen svartpeppar
10 ml Tamarisoya
Såsen:
2 klyftor Vitlök, finhackad
0,5 msk Mjölkfritt margarin eller olja
2 msk Kantarellfond
10 ml Tamarisoya
2,5 dl Växtbaserad matlagningsgrädde
2 msk Svartvinbärsgele
15-20 blad Färsk rosmarin
Svampen:
250 g Blandad svamp
2 msk Mjölkfritt margarin eller olja
Salt och nymalen svartpeppar
Instruktioner
Biffarna; blanda samtliga ingredienser och forma fyra biffar, stek den någon eller ett par minuter på varje sida.
Såsen; Fräs vitlöken lätt i margarinet, tillsätt 0,5 dl vatten sedan övriga ingredienser. Koka ihop tills du får en lagom simmig sås.
Svampen; stek svampen långsamt i margarinet, smaka av med salt och peppar.
Lägg upp svamp och biffar på en tallrik, servera med såsen, och antingen kokt potatis eller potatispuré. Andra bra tillbehör är svartvinbärsgelé och saltgurka.