Oumph! Mini Tarte

Oumph! Mini Tarte
12 st
Ingredienser
- 100 g Oumph! Thyme & Garlic
- Margarin till stekning
- 100 g växtbaserad smördeg
- Vetemjöl
- 50 g smältbar växtbaserad ost
- 50 g fraiche
- 1 tsk dijonsenap
- 30 g valnötter
- Agavesirap
- Salt och peppar
Instruktioner
Tina Oumph! och dela i mindre bitar. Stek till fin färg och tag sedan bort från värmen. Kavla ut smördegen till dubbel storlek (mjöla kavel och bänk). Dela i 12 rutor och lägg dem i någon slags muffinsform, så att det bildas en skål av degen. Sätt ugnen på 225 grader. Riv osten fint och blanda med dijon, agavesirap och fraiche – salta och peppra. Lägg en bit Oumph! i varje form och klicka över röran. Toppa med grovhackade nötter. Baka i ugnen ca 10 minuter.
Serve your puff pastry tartes with some fresh herbes and something cold to drink! Happy green year!