Oumph! Gnocchi

Oumph! Gnocchi
4 pers
Ingredienser
1 påse Oumph! Smoky Bits
500 g potatisgnocchi
250 g cocktailtomater
200 g färsk bladspenat
2 vitlöksklyftor
2, 5 dl växtgrädde
1 tärning grönsaksbuljong
1-2 tsk citronsaft
Malen svartpeppar och salt
Instruktioner
Stek Oumph! Smoky Bits tills bitarna fått färg och blivit knapriga.
Koka gnocchin enligt anvisningarna på förpackningen och stek dem gärna i margarin tills de blivit gyllene (kan uteslutas)
Skiva vitlöken fint under tiden och dela på tomaterna några gånger.
Fräs vitlöken i lite olja tills skivorna börjat få en gyllene färg, vänd sedan ned 2/3 av spenaten i pannan och tillsätt grädden. Låt det hela koka upp, smaksätt med salt, peppar och citronsaft.
Vänd ned gnocchin. Lägg upp i en serveringsform, toppa med tomater, Oumph! Smoky Bits och resten av spenaten.