Oumph! Gnocchi

Oumph! Gnocchi

Oumph! Gnocchi

4 pers

Ingredienser

1 påse Oumph! Smoky Bits

500 g potatisgnocchi

250 g cocktailtomater

200 g färsk bladspenat

2 vitlöksklyftor

2, 5 dl växtgrädde

1 tärning grönsaksbuljong

1-2 tsk citronsaft

Malen svartpeppar och salt

Instruktioner

Stek Oumph! Smoky Bits tills bitarna fått färg och blivit knapriga.

Koka gnocchin enligt anvisningarna på förpackningen och stek dem gärna i margarin tills de blivit gyllene (kan uteslutas)

Skiva vitlöken fint under tiden och dela på tomaterna några gånger.

Fräs vitlöken i lite olja tills skivorna börjat få en gyllene färg, vänd sedan ned 2/3 av spenaten i pannan och tillsätt grädden. Låt det hela koka upp, smaksätt med salt, peppar och citronsaft.

Vänd ned gnocchin. Lägg upp i en serveringsform, toppa med tomater, Oumph! Smoky Bits och resten av spenaten.