Oumph! Fall Stew

Oumph! Fall Stew

Oumph! Fall Stew

4 pers

Ingredienser

280 g Oumph! Thyme & Garlic
400 g svamp, skuren i bitar
6 klyftor vitlök, fint hackad
1 st gul lök, fint hackad
5 dl växtbaserad matlagningsgrädde
1 tärning grönsaksbuljong
1 msk svartvinbärsgelé
4 msk sojasås
Svartpeppar
Salt
3 g rosmarin
3 g timjan
6 msk Rapsolja
Potatis
Inlagd gurka

Instruktioner

Fräs svamp, lök och vitlök i en gryta. Tillsätt grädde, buljong, soja, vinbärsgelé, samt kryddor. Koka ihop ca 5 min. Stek Oumph! Thyme & Garlic och blanda sedan i grytan. Smaka av med salt och peppar och strö över persilja. Servera med kokt potatis, inlagd gurka och eventuellt svartvinbärsgelé.