Hoisin Oumph! Taco

s

4/5
0
(0)

Ingredienser:

280 g Oumph! The Chunk
ca 2 dl Hoisinsås från ditt favvomärke
2 dl vegansk majjo
4 tsk rostad sesamfröolja
2 tsk limejuice
Gurka
Salladslök
Småbladig salladsmix
Mjuka tacobröd
Olja till fritering
Sesamfrön eller furikake

Instruktioner:

Börja med att tina Oumph! The Chunk. Dra sedan isär bitarna med händerna, så du får långa strimlor. Hetta upp oljan till 180 grader. Strimla lök och gurka. Blanda majonnäs med sesamolja och lime. Fritera lite Oumph! i taget i den heta oljan, lägg inte i allt på en gång, då är risken stor att oljan kokar över. Fritera tills bitarna är frasiga – det tar en minut ca. Plocka upp med hålslev eller en tång och försök skaka av så mycket överflödig olja som möjligt. Lägg den heta Oumphen i en skål och blanda med hoisinsås. Servera i mjuka bröd med lite sallad strimlad lök och gurka. Strö över sesam eller furikake och så mycket sesam-majjo du vill ha!

Rate recipe!

OUMPH Tikka Masala

Visa receptet

Oumph! Mushroom Tagliatelle

Visa receptet
/se/recept/hoisin-oumph-taco/
Oumph! i butik

Oumph! finns i frysdisken på alla stora matkedjor. Dessutom finns Oumph! på både mat.se och mathem.se samt på matspar.se

Finns vi inte i just din butik kan du hälsa dem att Oumph! finns centrallistat och att det klokaste de kan göra är att fylla en hel gaveldisk med Oumph! och höra av sig till oss för skyltmaterial.

Prova Oumph! och berätta vad du tycker!

Butiker