Greek Oumph! Lasagna

Greek Oumph! Lasagna

Greek Oumph! Lasagna

4 Personer

Ingredienser

280 g Oumph! Kebab
1 aubergine
1 gul lök
1 röd paprika
2 vitlöksklyftor
0,5 dl olivolja
1 tsk timjan
1 tsk korianderfrö
2 tsk oregano
1 tsk spiskummin
1 msk grönsaksbuljongpulver
0,5 dl tomatpuré
2,5 dl växtbaserad grädde
8-10 lasagneplattor
2 dl bechamelsås
Ev riven ost

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader.

Stek Oumph! Kebab i olja tills det fått en bra stekyta. Tag ur Oumph! ur pannan och lämna till sedan.

Tärna aubergine och paprika stort. Skiva löken och vitlöken. Stek allt i olja tills grönsakerna fått färg. Tillsätt Oumph!, kryddor, tomatpuré och grädde – låt allt koka upp.

Varva fyllningen med lasagneplattor i en form. Toppa översta lagret med bechamel och riven smältbar ost. Baka formen i ugn i 150 grader tills du kan sticka en vanlig matkniv genom plattorna.

Olivtzatziki:

2 dl gröna oliver
2 dl växtbaserad fraiche
1 klyfta vitlök
1 tsk citronsaft
2 tsk olivolja
Salt och peppar
Skiva oliverna. Riv eller pressa vitlöken. Blanda allt. Smaka av.
Oopa!