American Sticky Smokehouse Oumph! Plate

American Sticky Smokehouse Oumph! Plate

American Sticky Smokehouse Oumph! Plate

4 pers.

Ingredienser

2 paket Sticky smokehouse Oumph!
2 st Majskolvar

200 g Sweet potato fries
1 dl BBQ-sås
4 st Saltgurka

Mac and cheese:

100 g Spiralmakaroner eller dina favoriter (torrvikt)
2 dl Växtbaserad matlagningsgrädde
2 dl Riven växtbaserad ost
Salt
Nymalen svartpeppar

Cole slaw:
3 dl Vitkål finstrimlad
1 dl Morot, finstrimlad
0,5 dl Växtbaserad Majjo
1 msk Äppeljuice koncentrat
1 tsk Dijonsenap
1 krm Kummin hel
Nymalen svartpeppar
salt

Instruktioner

Mac and cheese; Koka pastan i saltat vatten och häll av. Häll tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt grädde och ost, koka upp tills det tjocknat. Smaka av med salt och peppar.

Coleslaw; Blanda alla ingredienserna och låt stå i kylen någon timme innan servering.

Dela varje majskolv i två-tre bitar, pensla med lite olja och salta. Lägg på dem på grillen eller kör i ugn. Trä upp tre-4 Sticky smokehouse Oumph filéer med två spett genom långsidan. Grilla, stek eller kör i ugn enligt anvisningar på förpackningen. Pensla med mer BBQ sås.
Lägg upp alt på ett stort fat. Servera med pommes, saltgurka, bbq sås, coleslaw och Mac and cheese. Du kan också med fördel servera med refried beans och en stor salad.