Petra Cavini’s Oumph! Swedish Sandwich Cake

Petra Cavini’s Oumph! Swedish Sandwich Cake

About this project

Petra Cavini's Oumph! Swedish Sandwich Cake

ca 15 personer

ingredienser

Montering samt garnering

Grönsaker till dekoration
24 skivor toastbröd

Oumph!lager

200 gram Oumph! Salty n Smoky
2 dl havrebaserad crème fraîche
1 1/2 dl äggfri majonnäs
1 dl finhackad persilja
Salt och svartpeppar

 

Pastej-lager

300 gram växtbaserad pastej
2 dl havrebaserad crème fraîche

2 dl finhackad smörgåsgurka

Rödbetsspackel

400 gram förkokta kikärtor
2 dl havrebaserad crème fraîche

½-1 rödbeta, förkokt
1 msk tahini
Salt och peppar

Gör så här!

Oumph!lager: Hacka Oumph! och blanda samman med resterande ingredienser. Smaka av med salt och peppar, plasta in och ställ i kylen.

Pastejlager: Blanda samman alla ingredienser med hjälp av en elvisp. Täck över och ställ i kylen.

Montering: Skär bort kanterna på alla toastbröd. Lägg upp 2 brödskivor x 3 brödskivor på ett lämpligt underlag. Bred över hälften av ”Oumph!lagret”. Täck med brödskivor. Bred sedan över din pastejfyllning. Upprepa med ett lager bröd och bred sedan över resten av Oumph!lagret.

Spackel: Lägg på de sista brödskivorna. Mixa samman alla ingredienser till spacklet med hjälp av en stavmixer. Spackla tårtan med hjälp av en slickepott eller en stekspade. Dekorera fritt.