Petra Cavini’s Oumph! Apple and Fennel Canape

Petra Cavini’s Oumph! Apple and Fennel Canape

About this project

Petra Cavini's Oumph! Apple and Fennel Canape

ca 20 snittar

ingredienser

200 gram Oumph! Salty n Smoky
100 gram havrebaserad färskost
2 skivor tunnbröd
1/2 rött äpple
½ liten fänkål
½ kruka sallad
2 msk riven pepparrot

1/2 msk sirap

Salt och peppar
Växtbaserat smör till stekning

Till garnering
Färsk dill
Tångkaviar

Gör så här!

Tärna fänkål och äpple. Stek tillsammans med Oumph! i smör tills de fått en fin och gyllene yta. Ringla över sirap och rör om försiktigt. Ställ åt sidan för att svalna

Rör samman färskost med pepparroten. Smaka av med salt och peppar.

Lägg ut tunnbröd och bred över pepparrotscremen. Fördela stekblandningen över tunnbrödet och lägg på någon skiva sallad. Rulla sedan försiktigt ihop på långsidan. Ställ svalt i ca 30-60 minuter.

Skär ut ca 1 cm tjocka snittar. Garnera med dill samt tångkaviar.