Oumph! x-mas skagen

Oumph! x-mas skagen

About this project

Oumph! x-mas skagen

20-30 potatishalvor

ingredienser

280 g Oumph! The Chunk

15 små potatisar

Lag:

5 dl vatten

2 msk socker

1 msk salt

2 tsk dillfrö

Kräm

1 rödlök

0,5 citron – saften

0,5 dl skuren dill

1,5 dl växtbaserad majonnäs

0,5 dl växtbaserad yoghurt

1 burk sjögräscaviar

Salt och peppar

Gör så här!

Skär Oumph! i mindre bitar. Koka med ingredienserna i lagen ca 10 minuter. Låt svalna i lagen, genom att hälla över lag och Oumph! i en annan bunke och kyla i vattenbad.

Kräm:

Hacka löken fint och blanda alla ingredienser. Häll av de kokta, nu kalla bitarna Oumph! och låt de rinna av. Blanda sedan med krämen.

Potatishalvor:

Koka små fina potatisar till de är klara. Kyl en natt. Dela och gröp ur. Fyll med skagen och toppa med något fint! Receptet ovan räcker till massor av små potatishalvor (20-30 st), men man kan såklart servera röran med bakad potatis, då räcker det till ca 4 potatisar. Eller varför inte på toast eller i små salladsblad, på nyårsafton.