Oumph! Kebab Döner Style

About this project

Näringsinnehåll per 100 g

Energi 1073 KJ/ 256 kcal

Fett 20 g

-Varav mättat fett 1,4 g

Kolhydrat 9,2 g

-Varav sockerarter: 0,6 g

Fiber 4,5 g

Protein 9,8 g

Salt (NaCI) 1,9 g

Ingredienser:

Vatten, rapsolja, ärtproteinkoncentrat 19%, förtjockningssmedel (metylcellulosa, karragenan, konjakgummi) kryddor, lök, naturliga aromer, salt, vegetabiliska fibrer, karamelliserat socker, druvsocker, vitlök, torrjäst, arom.

Förvaring:

Förvara fryst vid -18 °C eller kallare. Frys ej efter upptining.

Tillagning:

  1. Stek kebaben i 4 msk vatten på hög värme i stekpanna  3-5 minutes, eller släng in i ugnen med 4 msk vatten på 175°C i cirka 10 minuter.
  2. Servera med det du gillar! Vi gillar kebaben i pitabröd med krispiga grönsaker och massa sås!