Oumph! Färs

About this project

Näringsinnehåll pr. 100 g:

ENERGI 697 kJ / 167 kcal
FETT 9,6 g
– VARAV MÄTTAT FETT 1 g
KOLHYDRATER 1,8 g
– VARAV SOCKERARTER 0,9 g
FIBER 4,9 g
PROTEIN 16 g
SALT 0,8 g
JÄRN 2,46 mg 18 %*
FOLSYRA 98 μg 49 % *

*Dagligt referensintag.

Ingredienser:

Vatten, SOJAprotein (24,6 %), rapsolja, salt, kryddor (lökpulver, vitlökspulver), bränt socker, naturliga aromer, stabiliseringsmedel (metylcellulosa).

Förvaring:

Förvaras fryst vid -18 °C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining.

Tillagning:

  1. Om du vill forma färsen: Tina önskad mängd färs i rumstemperatur cirka 30 min. Kan också värmas i mikrovågsugn på högsta effekt i max 30 sek för att tina fortare. Skaka påsen när du tar ut den ur mikrovågsugnen.
  2. Smaksätt och krydda efter behag.
  3. Häll olja i en panna och stek på medelvärme tills genomstekt och du fått fin färg.
  4. Går lika bra att använda som vanlig färs, som bas till Bolognese, lasagne eller tacos! Tillaga då från fryst och smaksätt.