Oumph! Burger
About this project
Näringsinnehåll pr. 100 g:
ENERGI 720 kJ/172 kcal
FETT 6.6 g
– VARAV MÄTTAT FETT 0.7 g
KOLHYDRATER 12 g
– VARAV SOCKERARTER 1,9 g
FIBER 4,2 g
PROTEIN 14 g
SALT 0,82 g
JÄRN 3,4 MG
FOLSYRA 104 μG
Ingredienser:
Rehydrerat sojaprotein med arom (84 %) (vatten, SOJAprotein, maltodextrin, aromer, salt, dextros, rödbetsextrakt), solrosolja, geleringsmedel (metylcellulosa), kryddor (lök, peppar), aromer, rismjöl, psyllium och cikoriafiber
TILLAGNING: För den perfekta burgaren, stek i olja på medelhög värme från fryst (7–10 min) eller upptinat (5–8 min) till en rekommenderad kärntemperatur på cirka 70 °C. Glöm inte att vända burgarna då och då under stekning