Hoisin Oumph! Taco

Hoisin Oumph! Taco

About this project

Hoisin Oumph! Taco

4 personer

ingredienser

280 g Oumph! The Chunk
ca 2 dl Hoisinsås från ditt favvomärke
2 dl växtbaserad majjo
4 tsk rostad sesamfröolja
2 tsk limejuice
Gurka
Salladslök
Småbladig salladsmix
Mjuka tacobröd
Olja till fritering
Sesamfrön eller furikake

Gör så här!

Börja med att tina Oumph! The Chunk. Dra sedan isär bitarna med händerna, så du får långa strimlor.
Hetta upp oljan till 180 grader.
Strimla lök och gurka.
Blanda majonnäs med sesamolja och lime.
Fritera lite Oumph! i taget i den heta oljan, lägg inte i allt på en gång, då är risken stor att oljan kokar över. Fritera tills bitarna är frasiga – det tar en minut ca. Plocka upp med hålslev eller en tång och försök skaka av så mycket överflödig olja som möjligt. Lägg den heta Oumphen i en skål och blanda med hoisinsås.
Servera i mjuka bröd med lite sallad strimlad lök och gurka. Strö över sesam eller furikake och så mycket sesam-majjo du vill ha!