WTF IS OUMPH!?

IT’S A FLAVOR, A FEELING & AN ATTITUDE

It’s a flavor, a feeling, an attitude

Oumph! är här för att rocka dina smaklökar med grymt god, växtbaserad mat. ”Punkt slut”. Vi är den där extra kicken du har letat efter – det där extra som får din mun att vattnas och får dig att glömma allt vad bordsskick heter. Så vad väntar du på? Hugg in!

LIFESTYLE BRAND

AWESOME FLAVOURS

GREAT TEXTURE

VERSATILE

A BIG, FAT, JUICY, PLANT-BASED SLAP IN THE FACE

Oumph! är mat som som får det att vattnas i munnen med grymma smaker och bekanta konsistenser som gör matlagningen lätt som en plätt. Vi placerar oss inte i ett fack som ett veganmärke – vi är ett matvarumärke som heter Oumph! Alltid med grym kvalitet och i alla möjliga skepnader du kan tänka dig; bitar, bollar, köttfärs, strimlor och hamburgare för att nämna några.
Våra produkter är inspirerade av stora smaker från hela världen, allt du behöver göra är att värma upp dem och POOF så är du en mästerkock. Är du redan en naturbegåvning i köket och gillar att experimentera med egna coola recept? Toppen! Vi har även ett sortiment av naturella produkter med samma unika texturer där bara fantasin sätter gränser. Vi välkomnar alla till Oumph!-världen. Även show-offs.

Vi är alltid 100 % växtbaserade. Vår soja är alltid icke-GMO och ansvarsfullt framtagen* för att inte bidra till avskogning. I vår fabrik i Stora Levene på västra sidan av Sverige förvandlar vi sojabönor, ärtor och vete till vår tids rockstjärnor.

* Vi är en aktiv partner i Svenska Sojadialogen, ett frivilligt initiativ som bildats i Sverige och som arbetar för en mer ansvarsfull produktion av soja. Som en del av detta initiativ har vi också åtagit oss att köpa RTRS-krediter (RTRS=Roundtable Responsible Soy) för alla våra sojabaserade produkter och därmed bidra till en mer hållbar sojaproduktion i Sydamerika, även om vi inte själva använder den i våra produkter.

MEN ALLVARLIGT TALAT

Vi är inte här för att predika eller moralisera, men faktum är att vi måste ändra vårt sätt att leva för att säkra att vi har en planet att bo på. Och mat kan vara en lösning på mycket. Även om du inte hör oss prata om det så mycket så är Oumph! här för att hjälpa till att un-fu** things up. Hur då? Genom att stoppa in växtbaserad, galet god mat i så många munnar som möjligt. För vi är helt övertygade om att god smak är nyckeln till nödvändiga beteendeförändringar. Vi välkomnar vem som helst att delta i vårt mission, vilket helt enkelt görs genom att njuta av några läckra Oumph! kebaber eller hamburgare i soffan.

BRAG CORNER

BEST BRAND
world food innovation awards 2021

LIVEKINDLY Collective grundades med tron att växtbaserad mat är nyckeln till att skapa ett globalt hållbart matsystem. Med en samansättning av grundare, entreprenörer och globala företagsledare är företaget unikt positionerat. LIVEKINDLY Collective arbetar för att göra växtbaserad mat det nya normala med sina 450 anställda och produkter sålda i mer än 40 länder. Vi erbjuder konsumenter grymt god mat genom en portfölj av varumärken så som: LikeMeat, Fry’s, Oumph!, No Meat, och Dutch Weed Burger.