Baby Back Oumph! Maple & Chipotle

Baby Back Oumph! Maple & Chipotle

About this project

Baby Back Oumph! Maple & Chipotle

Ingredients:

2 bags Oumph! The Filet

 

Glaze

1 dl maple syrup

0.5 dl vegetable-based cooking cream

1 tbsp. Dijon soup

1 tsp. lemon juice

1 ml chipotle powder – or finished chipotle puree, try various amounts

1 tbsp. Chinese soy sauce

Crumbing

Equal amounts of lemon zest, dried green pepper, Korean chilli powder-kodjokaro

Salt (optional)

Instructions:

Sätt ugnen på 200 grader. Koka ihop alla glazeingredienser i en kastrull på spisen. Chipotlepulver kan vara grymt starkt, så take it easy! Smaka av! Glazera Oumph! The Filet, runt om, lägg i en smord form. Tillaga i ca 10 minuter tills glazen fått färg. Mortla eller mal grönpeppar och blanda med koreansk chili och citronzest. Dra på ”ströt” när du tagit ut Oumph! ur ugnen. Enjoy!!