Oumph! Carpaccio

Oumph! Carpaccio

About this project

Oumph! Carpaccio

ingredienser

1 handfull Oumph! Thyme & Garlic
1/2 polkabeta – tunt skivad – gärna på mandolin
¼ romanesco eller blomkål (eller nästan vilka grönsaker som helst)
en nypa råsocker
1 msk kapris
1 msk citronjuice
2 msk dijonsenap
2 msk växtbaserad fraiche,
1 kvist rosmarin
1 kvist salvia
salt
peppar

tillvägagångssätt

Tina Oumph! Thyme & Garlic. Skiva polkabetan, och romanescon/blomkålen längs med stammen tunt på mandolin. Marinera i citronjuice och en nypa salt ca 10 min. Gör en dressing på lika delar fraiche, dijonsenap och en nypa socker. Dubbla satsen om du känner för det! Strimla Oumph! Thyme & Garlic i långa tunna strimlor, stek i olja på medelvärme tillsammans med salvia och rosmarin och kapris tills det blir knaprigt. Lägg grönsakerna som en tunn botten på ett stort fat. Fördela Oumph!- blandningen över grönsakerna och klicka ut dressingen. Ringla över lite god olja, salta och peppra.