Oumph! Spring Rolls

Oumph! Spring Rolls

About this project

Oumph! Spring Rolls

ingredienser

1 handfull Pulled Oumph!
1 morot
10 cm gurka
½ mango
blandade skott och groddar – solrosskott, ärtskott, mungböna
isbergssallad eller romansallad och bladspenat
rispapper

 

Marinad:
½ röd chili, finhackad
½ dl färsk koriander, hackad
½ lime, zest och juice
1 msk sesamolja
2 msk japansk soja
1 msk agavesirap
Dubbla receptet om du vill ha till dip!

tillvägagångssätt

Blanda ihop marinaden. Kärna ur gurkan och strimla den i tändstickstora strimlor, 10 cm långa. Mandolin är grymt bra här! Skala och strimla moroten likadant som gurkan. Gör samma sak med mangon. Marinera i marinaden minst 30 minuter. Hacka Oumph! i mindre bitar. Värm. Blanda Oumph! med de marinerade grönsakerna. Ta rispapper ett i taget och doppa i varmt vatten tills det blir mjukt, typ 10 sekunder. Lägg på isbergssallad, Oumph!/grönsaksfyllningen och blandade skott. Vik upp kanterna och rulla ihop till små dolmar. Doppa i sojadip och ät direkt. Awesome!